• 658d1e44j5
  • 658d1e4fh3
  • 658d1e4jet
  • 658d1e4tuo
  • 658d1e4cvc
  • Inquiry
    Form loading...

    Velkommen til vårt firma: Din pålitelige partner for avanserte vaske- og strykeløsninger

    2024-07-12

    Kjære kunder, velkommen til vårt selskap! Som en kjent produsent av vaske- og strykeutstyr i Kina, er vi stolte av å bære en 20-årig bedriftshistorie og er forpliktet til å gi kundene effektive, praktiske, holdbare og kostnadseffektive produkter. Vi følger alltid ånden av fokus og profesjonalitet, bryr oss om kundene og lanserer kontinuerlig høykvalitetsprodukter.

    Vi har et lederteam og produksjonspersonale av høy kvalitet, moderne fabrikkbygninger og avansert produksjonsutstyr. Vi bruker avansert produksjons- og prosesseringsteknologi og følger strengt det internasjonale kvalitetssystemet for å sikre at hvert produkt er nøye utformet. Alle kjernekomponenter produseres av oss, og med avanserte styringsprogramvaresystemer kan vi tilby produkter av høy kvalitet.

    Våre produkter er sertifisert av internasjonale autoritative organisasjoner som CE og ETL, og har oppnådd en rekke internasjonale standardsertifikater og kinesiske industripatenter. Disse utmerkelsene er en bekreftelse på vår streben etter fortreffelighet og kvalitet.

    I tillegg til å ha en stor markedsandel i Kina, har produktene gradvis blitt anerkjent av dusinvis av land.

    Vi er et firma som spesialiserer seg på vasketjenester med mange års bransjeerfaring og avansert utstyr. Vårt serviceomfang dekker ulike scenarier som hotellvaskerom, store vaskerier, selvbetjente vaskerier, klesfabrikker osv. Enten det er et enhetlig styringssystem eller klesstrykeutstyr, kan vi gi deg de mest profesjonelle løsningene.

    I tillegg har vi avansert flekkfjerningsutstyr og strykeutstyr, som effektivt kan fjerne flekker på klær og sørge for at klærne ikke blir skadet. Enten det er en serviett, en ullgenser, silke eller andre materialer, kan vi enkelt vaske og stryke dem.

    For å møte behovene til ulike kunder tilbyr vi en rekke betalingsmåter, inkludert kredittkortselvbetjening, QR-kode selvbetjening og mynt selvbetjening. Samtidig er vi også utstyrt med tørketromler og vaskemaskiner med ulike oppvarmingsmetoder, som dampoppvarming, elektrisk oppvarming etc., for å sikre at klærne dine tørker raskt etter bruk.

    I tillegg kan du glede deg over flere tjenester, som stryking av ulike klær som bukser, skjørt, T-skjorter, bukser osv., samt vask og stryking av husholdningsartikler som putevar, laken og dynetrekk.

    Vi har også spesiallansert et enhetlig selvbetjent innsamlingssystem, slik at du enkelt kan administrere og hente uniformer når som helst og hvor som helst. Samtidig leverer vi også spesialstrykeutstyr til fabrikker og sykehus, og kan møte vasketjenester til renserier og hotellgjester.

    Som en profesjonell produsent av vaskeriutstyr er vi forpliktet til å gi kundene vaske- og strykeløsninger av høy kvalitet. Med det akselererte tempoet i det moderne liv øker også folks etterspørsel etter rene og ryddige klær. Derfor har vi kombinert mange års erfaring og ekspertise for å nøye designe og produsere en rekke avanserte vaskeutstyr.

    Enten du er et hotell, sykehus, klesfabrikk eller storvaskeri, kan vi gi deg den best passende løsningen. Vi har en komplett utstyrslinje, inkludert selvbetjente vaskerier, uniformsstyringssystemer, stryking av arbeidsklær, dressstryking, skjortestryking etc. Enten det er et kraftig flekkfjerningsutstyr eller et fint strykeutstyr, kan det dekke dine behov for ulike typer klær.

    I tillegg til diverse profesjonelt utstyr tilbyr vi også en rekke flekkfjerningsmetoder og støttetjenester. For eksempel jakkestryking, buksestryking, laken- og dynevask, og bearbeidingsmetoder for spesielle materialer som ullgensere og silke. Samtidig gir vi også kundene et selvbetjent innsamlingssystem for uniformer for å gjøre kleshåndtering mer praktisk og effektiv.

    For å møte kundenes krav til miljøvern og energisparing har vi også lansert en rekke tørketromler, inkludert gassoppvarming, dampoppvarming og elektrisk oppvarming. Samtidig har vi også et mangfold av vaskemaskinutstyr, som våtvaskemaskiner, finvaskemaskiner og vaskemaskiner med sprayanlegg, som effektivt kan sikre renslighet og kvalitet på klærne.

    Som en profesjonell produsent gir vi også kundene en rekke tilpassede tjenester.